پرداخت تسهیلات ۵۷ میلیارد تومانی به بهره برداران بخش چای

پرداخت تسهیلات ۵۷ میلیارد تومانی به بهره برداران بخش چای

به گزارش ؛ رئیس سازمان چای کشور به پرداخت تسهیلات برای مکانیزاسیون باغ‌های چای و کارخانه‌های وابسته به این محصول در استان‌های مازندران و گیلان از مهر امسال اشاره کرد و گفت: صندوق حمایت از توسعه چای کشور امسال حدود ۵۷ میلیارد تومان تسهیلات ارزان‌قیمت به چایکاران و کارخانه‌ها برای به زراعی، بهسازی، مکانیزاسیون و برندسازی پرداخت کرده است.


حبیب جهانساز افزود: ۳۲میلیارد تومان از این تسهیلات امسال برای بهزراعی باغ‌های چای، بهسازی، برندسازی و خرید ماشین آلات کشاورزی به چایکار گیلان و مازندران پرداخت شد.


او با اشاره به اینکه پرداخت این تسهیلات تا پایان امسال ادامه دارد، گفت: ۱۸ تا ۱۹میلیارد تومان از این تسهیلات سرمایه‌ای نیز تاکنون به چایکاران و کارخانه داران گیلان و مازندران برای خرید ماشین‌آلات کشاورزی، ماشین آلات کارخانه‌ای، برندسازی و مکانیزاسیون صنعت چای پرداخت شده است.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی







هشت هزار چایکار گیلان و مازندران امسال تسهیلات کم بهره بهزراعی و بهسازی برای باغ‌های چای خود از سازمان چای کشور دریافت کردند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2